Cynthia van de thuischrèche

THUISCRÈCHE VIA STEENTJE

De thuiscrèche via Steentje wordt gerund door Cynthia van Leeuwen-Timmermans,

In het verleden werkte ze als verzorgende in de ouderenzorg en besloot in 2003 een eigen gastouderbureau te beginnen. Dit doet Cynthia tot op de dag van vandaag nog steeds naast haar werkzaamheden in de thuiscrèche. Cynthia heeft een tijdje in een logeerhuis gewerkt waar ze gezorgd heeft voor kinderen met een lichamelijk en verstandelijke beperking om zodoende de ouders te ontlasten. Als moeder van twee gezonde zoons (Stefan 5 jr. & Jordy 18 jr.) heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan in het opvoeden en verzorgen van kinderen.  Cynthia houdt haar kennis up-to-date met aanvullende cursussen en workshops die van belang zijn voor haar werkzaamheden met vooral de allerkleinste.

Cynthia is een liefdevol en zorgzaam persoon met erg veel geduld met de kleintjes. Ze vindt het leuk om met de kinderen samen plezier te maken, op pad te gaan naar bv. een speeltuin of kinderboerderij. Bij slecht weer gaan ze knutselen of doen ze leerzame spelletjes .

Speciaal ingerichte ruimte

Een thuiscrèche kenmerkt zich door de speciaal voor kleine kinderen ingerichte ruimtes en beschikt daarom over een aparte speel en slaapruimte voor de kleine kinderen op de begane grond. Dit in tegenstelling tot gastouderopvang waarbij de kinderen zich hoofdzakelijk bevinden in de normale leefruimte van de gastouder en de slaapkamers zich vaak op de eerste verdieping bevinden.

Cynthia vindt het erg belangrijk dat de kinderen een veilige omgeving geboden wordt waarin ze zich thuis voelen. Een thuiscrèche moet dan ook aanvoelen als een tweede thuis. In deze Thuiscrèche worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

 De thuiscrèche van Cynthia beschikt over een flinke buitenruimte die volledig omheind is. Er is een speeltoestel met glijbaan en een stuk gras waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven. Rennen, dollen, fietsen, steppen en springen, het is hier allemaal mogelijk. De kinderen hebben hier elke dag volop de ruimte om plezier te maken en zichzelf te ontwikkelen.

VEILIG EN VERTROUWD

Thuiscrèche via Steentje voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang, en is dus veilig en kindvriendelijk ingericht. Van tevoren is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd door de GGD-West Brabant en daarna word de opvanglocatie jaarlijks gecontroleerd door het gastouderbureau. Cynthia van Leeuwen staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang, Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Uiteraard is ze in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s  en beschikt over kinder-EHBO certificaat.

Wilt u meer weten over de Thuiscrèche via Steentje? Neem dan contact op.

THUISCRÈCHE VIA STEENTJE

Cynthia van Leeuwen-Timmermans

Spoorlaan 167,

4872XM Etten-Leur

06-41528470

thuiscrèDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer  0641528470

www.nanny-care.nl

info@gob-steentje.nl

Geboortebord

Baby op komst? Ontvang als klant een mooi geboortebord!

Geboortebord