Thuiscrèches

Nieuw in Breda : Thuiscrèche Especially For You

Beste ouders,

Bent u op zoek naar een opvangplek voor uw kind terwijl u aan het werk bent?

Waarbij u met een gerust hart de kinderen bij de opvang achterlaat zodat u uw aandacht op het werk kan richten?

Ik, (Christelle 48 jaar) stel mij graag aan u voor:

Ik ben een vrolijke, lieve, ondernemende gastouder, die veel naar buiten gaat. En werk graag met thema's, seizoenen en verjaardagen, dan gaan we gezellig knutselen, en elke keer worden er schitterend mooie creaties door de kinderen gemaakt. Zelfs de allerkleinsten zijn kunstenaars ;-) Daarnaast ben ik consequent, en heb duidelijke regels, normen en waarden. Ik bied de kinderen structuur en veiligheid, waarbij ik ze dagelijks voldoende uitdagingen bied voor hun ontwikkeling. Naar het kind kijken, en daar de behoefte aan aanpassen is een uitdaging die ik met plezier dagelijks aan ga. Ook zelf het goede voorbeeld geven vind ik belangrijk. De kinderen zelf dingen laten doen die ze kunnen, stimuleer ik graag. Er is voldoende speelgoed aanwezig bij mij om alle leeftijden van de kinderen te kunnen uitdagen en bezig te houden met hun spel. Verder vindt ik het voor ouders belangrijk dat ook jullie wensen in de opvang naar voren kunnen komen, en waar mogelijk kom ik daaraan graag tegemoet. In de grote achtertuin kan er volop worden gespeeld met de speeltoestellen en fietsjes.

Ik woon in een hof, dus er is geen onnodig autoverkeer, en hier kunnen de kinderen ook volop spelen met elkaar. Er zijn bij mij geen huisdieren aanwezig. En in huis wordt niet gerookt. Elke dag, behalve als het regent, gaan we naar de speeltuinen die in de wijk liggen. Vaak tref ik daar andere gastouders, en zo leren de kinderen met andere kindjes spelen. Ook heb ik leuk contact met collega gastouders, en om de zoveel tijd spreken we af om leuke dingen met de kinderen te ondernemen.

Ik ben nu ruim 13 jaar gastouder. Ik woon in Breda in de wijk, de Heuvel/Princenhage, in het oude hogeschool gebouw. Er is momenteel nog ruimte vrij op alle dagen van de week. Op alle werkdagen van de week werk ik van 07.30-18.30 uur. Afwijkende uren zijn mogelijk. Ik ben in het bezit van alle benodigde papieren, en ben in het bezit van SPW3. Ik heb mijn EHBO diploma, voor volwassen en kinderen behaald, en deze wordt jaarlijks verfrist. Ook ben ik in het bezit van een AED diploma. De verplichte controle van de GGD heb ik ook gehad. En ik sta bij de gemeente Breda en het landelijk register voor kinderopvang ingeschreven. Dat betekend dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag van de belasting.

Ik werk samen met meerdere gastouderbureau's. Neem vooral een kijkje op mijn facebookpagina: Kinderopvang Especially For You. Voor meer informatie, of een kennismaking kunt u contact opnemen met mij of met kinderopvang via Steentje.

 

 

 

 

Nieuw in Etten-Leur: Thuiscrèche het Speelhuis

Beste (toekomstige) ouder(s),  

Allereerst wil ik me graag aan u voorstellen en u kennis laten maken met mijn thuiscrèche. Hopelijk bent u na het lezen van dit stukje ervan overtuigt dat Thuiscrèche het speelhuis de meest geschikte opvang biedt voor uw kind(deren).

Mijn naam is Manon Stoffelen-de Bruijn (1990). Ik woon samen met mijn partner Maikel en mijn twee kinderen Mirthe (2015) en Menno (2018). Eerst werkte ik in een kinderdagverblijf, daarna als nanny bij een gezin in huis en in 2013 ben ik aan de slag gegaan als gastouder in mijn eigen huis. Met mijn jarenlange ervaring (ruim 9 jaar) en enthousiasme kan ik u verzekeren dat uw kind(eren) het prima naar  zijn/haar zin zal hebben bij mij thuis. Vanzelfsprekend ben ik in het bezit van een diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 en een certificaat baby en kinder-EHBO. 

Ik werk het liefst met kinderen van 0 t/m 4 jaar. Dit is erg leuk omdat je zo met allerlei leeftijden krijgt te maken en de daarbij horende fases en ontwikkelingen van de kinderen. De basis behoeftes van de kinderen staan bij mij voorop (eten, drinken, slapen en contact). We doen dit door samen plezier te maken en om zodoende een fijne tijd te hebben. Kinderen leren en ontwikkelen zich door te spelen is mijn ervaring. Dit is mede de reden dat ik voor de naam: 'Thuiscrèche het speelhuis' heb gekozen. 

 Thuiscrèche het speelhuis bestaat uit een aparte speelruimte, de beneden verdieping, slaapkamers boven en een ruime kind vriendelijke tuin. 

De speelruimte is een speelparadijs voor de kinderen en heeft voor iedere leeftijd wat leuks, zoals: speelkeuken, tipi, blokken, puzzels, knuffels, tafeltje met stoelen, verkleed kleren enzovoorts.

De beneden verdieping word gebruikt om ook te spelen, te eten, naar de wc te gaan en om de kinderen te brengen/ophalen.

De slaapkamers boven hier slapen de kinderen meestal alleen op een kamer. 

De tuin bestaat ook uit allerlei speel mogelijkheden zoals: glijbaan, trampoline (met net), speelhuis, fietsjes, stukje kunstgras en genoeg ruimte om rond te kunnen fietsen of lopen. 

De openingstijden van mijn opvang locatie  zijn op: 

 maandag          van 7.00 tot 18.00 

dinsdag             van 7.00 tot 18.00 

woensdag           dicht

donderdag         van 7.00 tot 18.00 

vrijdag               van 7.00 tot 18.00 

In goed overleg zijn er ook andere begin of eindtijden bespreekbaar.

U vind mij op de De Bruijnstraat 23 te Etten-Leur

@mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Thuiscrèche via Steentje

Kom jij ook gezellig bij ons spelen?

Thuiscrèche Steentje is de leukste opvang locatie gelegen in het centrum van Etten-Leur.

In de ruime woning met grote kindvriendelijke tuin vangt Cynthia van Leeuwen (1975) kleine kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar.

Bij Thuiscrèche Steentje hebben de kinderen veel vrijheid om zich te kunnen ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Doordat Steentje geregistreerd staat bij een officieel gastouderbureau komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang.

Eigenaresse Cynthia is al sinds 2003 werkzaam in de kinderopvang en is uiteraard in het bezit van alle vereiste diploma’s en in het bezit van het certificaat kinder-EHBO.

De openingstijden zijn van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 18.00, daarbuiten in overleg. 

 

PandBedjes voor de allerkeleinste

De thuiscrèche via Steentje wordt gerund door Cynthia van Leeuwen-Timmermans,

In het verleden werkte ze als verzorgende in de ouderenzorg en besloot in 2003 een eigen gastouderbureau te beginnen. Dit doet Cynthia tot op de dag van vandaag nog steeds naast haar werkzaamheden in de thuiscrèche. Cynthia heeft een tijdje in een logeerhuis gewerkt waar ze gezorgd heeft voor kinderen met een lichamelijk en verstandelijke beperking om zodoende de ouders te ontlasten. Als moeder van twee gezonde zoons (Stefan 5 jr. & Jordy 18 jr.) heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan in het opvoeden en verzorgen van kinderen.  Cynthia houdt haar kennis up-to-date met aanvullende cursussen en workshops die van belang zijn voor haar werkzaamheden met vooral de allerkleinste.

Cynthia is een liefdevol en zorgzaam persoon met erg veel geduld met de kleintjes. Ze vindt het leuk om met de kinderen samen plezier te maken, op pad te gaan naar bv. een speeltuin of kinderboerderij. Bij slecht weer gaan ze knutselen of doen ze leerzame spelletjes .

Speciaal ingerichte ruimte

Een thuiscrèche kenmerkt zich door de speciaal voor kleine kinderen ingerichte ruimtes en beschikt daarom over een aparte speel en slaapruimte voor de kleine kinderen op de begane grond. Dit in tegenstelling tot gastouderopvang waarbij de kinderen zich hoofdzakelijk bevinden in de normale leefruimte van de gastouder en de slaapkamers zich vaak op de eerste verdieping bevinden.

Cynthia vindt het erg belangrijk dat de kinderen een veilige omgeving geboden wordt waarin ze zich thuis voelen. Een thuiscrèche moet dan ook aanvoelen als een tweede thuis. In deze Thuiscrèche worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

 De thuiscrèche van Cynthia beschikt over een flinke buitenruimte die volledig omheind is. Er is een speeltoestel met glijbaan en een stuk gras waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven. Rennen, dollen, fietsen, steppen en springen, het is hier allemaal mogelijk. De kinderen hebben hier elke dag volop de ruimte om plezier te maken en zichzelf te ontwikkelen.

VEILIG EN VERTROUWD

Thuiscrèche via Steentje voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang, en is dus veilig en kindvriendelijk ingericht. Van tevoren is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd door de GGD-West Brabant en daarna word de opvanglocatie jaarlijks gecontroleerd door het gastouderbureau. Cynthia van Leeuwen staat geregistreerd in het landelijk register kinderopvang, Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Uiteraard is ze in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s  en beschikt over kinder-EHBO certificaat.

 

       Cynthia met haar zoontje Stefan.

Voor meer info

Thuiscrèche Steentje

Cynthia van Leeuwen

Spoorlaan 167 (+/-700 meter vanaf het NS-station)

4872XM Etten-Leur

06-41528470 ook WhatsApp.

thuiscrèDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.steentje.info

 
What do you want to do ?
New mail

Contact

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer  0641528470

www.nanny-care.nl

info@gob-steentje.nl

Geboortebord

Baby op komst? Ontvang als klant een mooi geboortebord!

Geboortebord